Promocja! Kozaki ocieplane 202-coco :: 249,90 zł ::.
Wysyłka w 24h Wysyłka nawet w 24h Całodobowa pomoc Całodobowa pomoc 14 dni na zwrot 14 dni na zwrot i wymianę Bezpieczne płatności Bezpieczeństwo transakcji Gwarancja najniższych cen Gwarancja najniższych cen

Wybierz kategorię
- Kozaki o szerszych cholewkach
Forma i koszty przesyłki

POCZTA POLSKA

 13 zł - przesyłka ekonomiczna
 14 zł - przesyłka priorytetowa
 19,50 zł - PACZKA 48 - Pobranie
 21 zł - PACZKA 24 - Pobranie
 60 zł - przesyłka zagraniczna
 

KURIER DPD

 16 zł - przesyłka standard
 

PACZKOMAT IN-POST

 10 zł - przesyłka paczkomatowa
 

KONTO BANKOWE (mbank):
21 1140 2004 0000 3102 6245 4485


Statystyki
Gości online: 3
Zapłać poprzez DotPay

Bezpieczne, szybkie płatności

Bezpieczeństwo SSL

Nad bezpieczeństwem transakcji czuwa certyfikat SSL

Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



RODO
RODO - OCHRONA TWOICH DANYCH
 

Szanowny Kliencie,

25 maja 2018 roku zaczną obowiązywać nowe przepisy o ochronie danych osobowych tj. ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO).

Chcemy przekazać informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych:

Szewstwo konfekcyjne "Liliana" Jacek Dziubiela, ul. Klasztorna 28, 07-100 Węgrów, NIP 824-100-50-55, REGON 710061288 ("Liliana"), jako administrator danych osobowych, gromadzi Państwa dane osobowe uzyskane podczas składania zapytań ofertowych, zamówień, oraz zawierania z Państwem umowy sprzedaży w sklepie www.espadryle.pl Gromadzone dane osobowe:

  • imię (imiona) i nazwisko, adres e-mail, adres do kontaktu, firma reprezentowanego podmiotu, numer telefonu, numer rachunku bankowego
  • w przypadku przedsiębiorców przetwarzamy dodatkowo: NIP, adres siedziby, numer rachunku bankowego,

 

Gromadzimy Państwa Dane osobowe w następujących celach:

  • zawierania i realizacji łączącej nas umowy oraz świadczenia dla Państwa oferowanych przez nas usług, w tym w szczególności wysyłki zamówionych towarów i realizacji płatności, obsługi reklamacji,
  • realizacji obowiązków Liliana przewidzianych prawem, w tym w szczególności wystawiania i przechowywania faktur oraz dokumentów księgowych, oraz dla celów archiwizacyjnych
  • ochrony praw Liliana zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności dochodzenia zaległych płatności w ramach procesów windykacyjnych i procesów sądowych,
  • przeprowadzania działań marketingowych oraz przesyłania informacji handlowych w przypadku wyrażenia przez Państwa osobnych zgód.

 

Liliana może przekazywać Dane osobowe następującym osobom trzecim dla celów wskazanych w niniejszym dokumencie:

  1. firmom spedycyjnym z którymi Liliana współpracuje, w celu realizacji dostawy towaru (w szczególności Poczta Polska, kurier DPD , InPost S.A.)
  2. firmom pośredniczącym w spedycji (Globkurier, Furgonetka, KorporacjaKurierska)
  3. organom nadzorującym, organom władzy i innym osobom trzecim; w przypadku gdy jest to niezbędne dla realizacji celów wskazanych powyżej oraz wypełnienia obowiązków nałożonych prawem, Dane osobowe mogą być przekazywane organom nadzorującym, sądom i innym organom władzy (np. organom podatkowym i organom ścigania), niezależnym doradcom zewnętrznym (np. audytorom) lub podmiotom udzielającym świadczeń.
  4. Liliana zobowiązuje się stosować odpowiednie środki bezpieczeństwa, zarówno techniczne jak i organizacyjne, aby chronić Państwa Dane osobowe. Dane osobowe będą przechowywane przez Liliana i / lub Przetwarzających dane, wyłącznie przez czas niezbędny do osiągnięcia celów, dla których dane te są gromadzone, wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, maksymalnie przez okres zabezpieczenia materiałów niezbędnych dla postępowań prawnych (w tym podatkowych) oraz do czasu ewentualnego przedawnienia roszczeń Państwa i Liliana. Przysługują Państwu prawa w zakresie ochrony Danych osobowych. Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, jesteście Państwo uprawnieni do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą).

Ponadto, macie Państwo prawo do:

  1. żądania dostępu do Danych osobowych; osoba, której dane dotyczą, jest uprawniona do uzyskania od Liliana potwierdzenia, czy przetwarzane są dane osobowe jej dotyczące, a jeśli ma to miejsce, jest uprawniona do uzyskania dostępu do nich. Liliana dostarczy Państwu na żądanie kopię Państwa Danych osobowych podlegających przetwarzaniu. Za wszelkie kolejne kopie, o które zwrócą się Państwo, Liliana może pobrać opłatę w rozsądnej wysokości wynikającej z kosztów administracyjnych,
  2. sprostowania Danych osobowych; mają Państwo prawo do sprostowania Danych osobowych, które Państwa dotyczą, a które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, mają Państwo prawo żądania uzupełnienia niekompletnych Danych osobowych, w tym poprzez przedstawienie dodatkowego oświadczenia,
  3. usunięcia Danych osobowych ("prawo do bycia zapomnianym"); mają Państwo prawo żądania, o ile zachodzą okoliczności przewidziane prawem, niezwłocznego usunięcia dotyczących Państwa Danych osobowych, a Liliana ma obowiązek bez zbędnej zwłoki usunąć takie Dane osobowe,
  4. ograniczenia przetwarzania Państwa Danych osobowych; w takim przypadku, Liliana wskaże na Państwa żądanie takie Dane osobowe, a ich przetwarzanie może zostać ograniczone tylko i wyłącznie do określonych celów,
  5. przenoszenia Danych osobowych; pod pewnymi warunkami macie Państwo prawo otrzymać w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego Dane osobowe Państwa dotyczące, przetwarzane przez Liliana oraz macie Państwo prawo przesłać te Dane osobowe innemu podmiotowi,
  6. sprzeciwu; w pewnych okolicznościach mają Państwo prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw - z przyczyn związanych z Państwa szczególną sytuacją - wobec przetwarzania dotyczących Państwa Danych osobowych, a na Liliana może ciążyć obowiązek zaprzestania przetwarzania takich Danych osobowych.

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących Danych osobowych lub wykonywania praw w zakresie prywatności, prosimy o kontakt tel. +48 604 08 33 21 lub pod adresem e-mail: kontakt@espadryle.pl
Informujemy o możliwości okresowej aktualizacji niniejszej Informacji zgodnie z obowiązującym prawem.

 

Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia


art.Saszki SA/1/Z - zamsz skóra - kolor taupe (beżowa)

199,90 zł
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Ostatnio oglądane
Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Informacje


Zostań naszym fanem



O nas w sieci


Licznik odwiedzin: 2428834

DotPay: Szybka, bezprowizyjna i bezpieczna opłata on-line. Twoja zapłata za zamówienie w sklepie widoczna jest natychmiast po jej dokonaniu, a do wyboru masz następujące kanały płatności:
- szybki przelew elektroniczny (lista dostępnych banków będzie widoczna po wyborze opłaty za pomocą Dotpay).
- płatność kartą kredytową: VISA lub Mastercard.

tel. (0) 511-711-766, kontakt@espadryle.pl, gg 215530
Aktualna Data: 2018-06-20 20:57
Data Ostatniej Aktualizacji: 04.05.2014
© Espadryle Liliana. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.